Veelgestelde vragen patiëntenportaal – Huisartsenpraktijk de Kade – Maassluis
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Kade
Westlandseweg 1D 3144CZ
Maassluis

Veelgestelde vragen patiëntenportaal

DigiD

Sinds kort is het mogelijk om met Digi D in te loggen. Hierdoor hoeft u niet te wachten tot de assistent uw dossier koppelt aan uw zorg online en kunt u direct gebruik maken van het portaal. Wel moet u een account aanmaken met een e-mail adres en wachtwoord.

Ik mis een medicijn in mijn medicatielijst/ mijn medicatielijst is leeg 


Wij moeten handmatig de medicijnen invullen in uw dossier. Laat het ons weten (dit kan via de receptenlijn) als u uw medicijnen in uw patiëntenportaal zichtbaar wil hebben. In overleg met de arts passen wij dit voor u aan.


Kan ik een account aanmaken voor mijn partner/kinderen/ouders


U kunt voor uw partner/kind/ouder een account aanvragen. Hiervoor heeft u een ander e-mail adres nodig.


U kunt ook gebruik maken van een subadres. Hiervoor zet u achter uw gebruikelijke e-mailnaam een plus met toevoeging.
Als uw het email adres DhrJansen@hotmail.com gebruikt, kan dit worden DhrJansen+mevrouw@hotmail.com. Welke tekst u gebruikt achter de plus maakt niet veel uit. U moet het alleen onthouden om in te kunnen loggen op het patiëntenportaal. De codes van Uw Zorg Online komen dan in uw gebruikelijke inbox. 


Wij hebben toestemming nodig van de persoon in kwestie. Dit geldt ook voor kinderen boven de 12 jaar. We willen u vragen de persoon zelf te laten bellen of even bij de balie langs te komen om toestemming te geven dat u inzage krijgt in het patiëntenportaal.


Ik kan mijn account niet meer in


Bent u uw wachtwoord kwijt, dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. U hoeft hiervoor geen nieuw account aan te maken.  Neem contact op met de praktijk als u alsnog niet uw patiëntenportaal in kunt.


Ik kan mijn afspraken niet inzien op het portaal


Op dit moment is het helaas niet mogelijk om de afspraken in te zien die u bij de assistent heeft gemaakt. Ook als u de afspraak heeft afgezegd zal deze op uw portaal zichtbaar blijven. Er wordt aan gewerkt om dit te veranderen.