Dit zijn de medewerkers uit onze praktijk – Huisartsenpraktijk de Kade – Maassluis
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Kade
Westlandseweg 1D 3144CZ
Maassluis

Dit zijn de medewerkers uit onze praktijk

Huisartsen:
Dr. v. Loon BIG: 19022567901
Dr. Hamdoula BIG: 69911013601
Dr. Scheele BIG: 09023700801
Dr. van Gijssel BIG: 69048444901

Huisarts in opleiding/co-assistent:
In de praktijk kan een arts, die zich specialiseert tot huisarts en/of een co-assistent, die de opleiding tot arts volgt werkzaam zijn.Deze arts en/of co-assistent wordt begeleid door de huisartsen in samenwerking met de Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam.
Op dit moment hebben wij geen huisarts in opleiding of co-assistent.

Huisartsen krijgen steeds meer taken. Daarom is er steun van praktijkondersteuners, assistentes die een speciale opleiding daartoe gevolgd hebben.Het werk van de praktijkondersteuner richt zich op de begeleiding van langdurige ziekten zoals diabetes, astma, copd, hoge bloeddruk of een te hoog cholesterol.De begeleiding door de POH gebeurt in nauwe samenwerking met de huisarts.Daarnaast zijn er ook POH-GGZ. Dit zijn praktijkondersteuners die zich richten op mentale gezondheid (kinderen en volwassenen_ en patiënten hulp/begeleiding hierin bieden.

Praktijkondersteuner huisarts-somatiek (POH-S):
Lisa Kool (COPD/Astma)
Margareth van der Pol (Hart-en vaatziekten)
Astrid van der Eijk (diabetes en ouderenzorg)

POH-GGZ:
Judith van Albada
Janine Zuidema (Jeugd)

Naast poh’s worden de huisartsen ook ondersteund door doktersassistenten. Ze zijn een belangrijke spil in ons vak. Ze staan de mensen te woord aan te telefoon, triëren de klachten en aan de hand hiervan plannen ze afspraken in of geven ze adviezen. Ook hebben zij hun eigen assistenten spreekuur voor o.a. injecties geven, een bloeddruk meten, wratten aanstippen etc. Nieuw is de spreekuurondersteuner huisarts (SOH). Dit is een doktersassistente die een speciale opleiding heeft gevolgd waarbij zijn een aantal kleine kwalen zelfstandig kan afhandelen. Denk hierbij aan: brandwonden, blaasontstekingen, keelpijn, insectenbeet, snij/bijtwonden etc.

Spreekuurondersteuner (SOH):
Linda Wellens

Doktersassistentes:
Patricia Edelenbos
Linda Wellens
Emine Sacan
Esther de Haas-van Unnik
Rachel Kester-Koot
Cagla Yeral

Stagiaire doktersassistente:
Geen
Officemanager:
Joyce Westmaas

Dietiste:
Miranda Doorduin