Afscheid dokter Dousma – Huisartsenpraktijk de Kade – Maassluis
Seringenstraat 259 3142 NV Maassluis Tel:010-5912108 010-2409870
Header afbeelding

Afscheid dokter Dousma

Hierbij berichten wij u dat dokter J. Dousma onze praktijk  per 1 juli a.s. zal gaan verlaten. Zij zal na ruim 10 jaar met veel inzet voor onze praktijk gewerkt te hebben haar carrière op een andere plaats voortzetten. Wij wensen haar veel geluk en werkplezier op haar nieuwe werkplek. Zij zal door ons zeker gemist worden.  Haar laatste werkdag zal 30 juni zijn. Zij heeft ervoor gekozen om geen afscheidsreceptie te laten plaatsvinden.

Voorlopig hebben we voor haar nog geen opvolger kunnen vinden. Haar werkzaamheden zullen dan ook door de andere huisartsen van onze praktijk overgenomen gaan worden.

Net zoals in heel Nederland is ook in onze huisartsenpraktijk de laatste tijd de drukte en toeloop fors toegenomen. We beseffen dat hierdoor en ook door het vertrek van dokter Dousma de wachttijden voor spreekuurbezoek kunnen oplopen. Onze assistentes zullen dan ook samen met u bekijken wat de urgentie van een eventueel bezoek is.

Wij doen ons uiterste best om u met een goede kwaliteit van zorg te helpen en hopen op uw begrip.

Dokter L.J. van Loon & N. Hamdoula

Afscheidswoord van dokter Dousma

Na ongeveer 10 jaar bij praktijk De Kade te hebben gewerkt, ga ik per 1 juli stoppen. Ik heb met veel plezier bij de praktijk gewerkt en zal mijn collega’s en alle patiënten gaan missen. Ik wil u bedanken voor al het vertrouwen dat u in mij hebt gehad en voor alle verhalen die u met mij heeft gedeeld. Het is tijd voor een nieuw avontuur.

Aangezien ik niet van afscheid nemen hou, zeg ik gedag en hoop u op een ander moment weer eens tegen te komen. Het lukt mij niet om van ieder persoonlijk afscheid te nemen. Het ga u goed.

Janine Dousma